Regels Feestje

      Reacties uitgeschakeld voor Regels Feestje

Beste recreanten,

De feestjes op de camping zijn al jaren een probleem. Echter lopen ze dit seizoen de spuigaten uit, ieder weekend kunnen we savonds laat een feestje beëindigen i.v.m. overlast.V oor degene op het feestje is het vaak stik gezellig, maar voor de omliggende recreanten is het vaak een grote stoorfactor cq ergernis.

Wij zijn van mening dat recreëren ten alle tijden alleen maar mogelijk is zonder irritaties. De regels zijn goed en altijd hetzelfde, het naleven ervan gebeurt niet altijd even stellig. Daarom vinden wij het onze taak om er NU echt iets aan te doen. Niet omdat we graag politie agentje spelen, maar wel om fijn recreëren voor iedereen mogelijk te houden. Afgelopen weekend is er weer een feestje beëindigd met een “officiële waarschuwing” tot gevolg.

WE ZULLEN VANAF HEDEN IEDERE OVERTREDING M.B.T. FEESTJES BEANTWOORDEN MET EEN OFFICIËLE WAARSCHUWING.

Nogmaals de regels:

* Een feestje moet altijd worden gemeld.

* Een feestje mag niet worden uitgebreid buiten de tuin.

* Zangers of dj’s is niet toegestaan.

* Overdag mag er (versterkte) muziek aan, maar tot op zekere hoogte en niet dusdanig dat u irritaties veroorzaakt aan omliggende recreanten.

* Na 22:00 uur dient het rustig te zijn !!

> Hiermee bedoelen we muziek volledig uit en geen hard gepraat, gezang en gegil van (dronken) mensen. Om er zeker van te zijn dat uw feestje niet tot een officiële waarschuwing lijdt adviseren wij u deze niet langer te laten duren dan 22:00 uur.

Begin uw feestje wat eerder en laat het uiterlijk 22:00 uur eindigen is dan ook ons advies…Een gezellig feestje moet dus kunnen,

maar houdt het voor iedereen gezellig 🥳💃🕺🍻🍹