Nieuwe start

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe start

Beste recreanten en bezoekers van de Zoomlanderij,
Helaas is de samenwerking met de gebroeders Roelfsema van de Zoomlanderij en Camping Zoomland met wederzijdse overeenstemming vandaag vervroegd tot een einde gekomen. Dit einde komt niet alleen door het virus, maar is nu wel de hoofdzakelijke rede van de vervroegde beƫindiging.
Omdat Daan en haar team de laatste jaren het gezicht zijn geweest van de Zoomlanderij en zij voornamelijk verantwoordelijk is geweest voor het trekken van de soms loodzware kar hebben wij haar daarvoor bedankt.
Uiteraard bedanken wij ook Dave, Jordy en de andere personeelsleden evenals de broers Roelfsema voor de samenwerking van de afgelopen jaren.
Omdat de Zoomlanderij diegene is die momenteel over de horecavergunning beschikt maar zij hebben besloten te gaan stoppen per 31 augustus hebben wij vandaag de vergunning op onze naam aangevraagd. Hier gaat wellicht wat tijd overheen.
Deze tijd zullen wij gebruiken om aan het pand onderhoudswerkzaamheden uit te voeren en het op te frissen, zodat wij over een aantal weken met een frisse start kunnen beginnen.
Uiteraard willen wij er zijn voor de campinggasten, evenals voor de horecagasten vanuit de omtrek. Daarom willen wij de boel opfrissen en als de vergunning rond is heropenen met een goede start waarbij de kwaliteit van eten, drinken en gezelligheid bovenaan staat.
Hopende een ieder voldoende te hebben geĆÆnformeerd,
Met vriendelijke groet,
Fam. Vlasblom